Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΕΤΑΕπιτροπή Ηλιούπολης Ενάντια στους Νέους Αυτοκινητόδρομους στον Υμηττό

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, η Επιτροπή παρευρέθηκε στο πότισμα που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ στο Σακέττα. Μοιράστηκαν κείμενα, κρεμάστηκαν πανό της Επιτροπής και ενημερώθηκε ο κόσμος για τα σχέδια του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.

Σε επιτόπια αυτοψία που κάναμε (αφού προηγουμένως είχαμε ενημερωθεί για ανέγερση κτηρίων στο στρατόπεδο) μαζί με άλλους πολίτες που συμμετείχαν στο πότισμα, διαπιστώσαμε πως οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα ακόμα και την Κυριακή. Πρόκειται για ένα τεράστιο κτήριο συνολικού εμβαδού επιφάνειας 400τ.μ. (όπως μας είπαν) που υψώνεται μέσα σε δασικό χώρο.

Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο και μας παρέπεμψαν στον αξιωματικό υπηρεσίας στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου. Ο αξιωματικός δήλωσε αναρμόδιος και μας παρέπεμψε στο Γενικό Επιτελείου Στρατού μη γνωρίζοντας αν υπάρχουν οι σχετικές άδειες για το κτίσμα. Το μόνο που μας είπε, είναι πως πρόκειται για κατοικίες που θα στεγάσουν το μόνιμο προσωπικό του στρατοπέδου.

Για το γεγονός ο ΣΠΑΥ δήλωσε ενήμερος και μάλιστα σήμερα 6 Ιουλίου, αναμένεται σύγκλιση της εκτελεστικής του επιτροπής ώστε να παρθούν, οι όποιες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: